Pepsi NOW or Never ook op LIEF Festival

Published On 16 September, 2013 | By Tom |

Life for Now, beleef het nu, is het motto van Pepsi’s campagne NOW or Never waarmee ze ons al heel de zomer aan het verblijden zijn. Een onvergetelijke festival-ervaring is er te winnen namelijk. Kayleigh was deze keer de gelukkige en won één van de NOW or Never acties. Zo ging ze ineens als een echte VIP met haar vriendinnen naar het LIEF festival!

Dat de NOW or Never winnaars niets te klagen hebben mogen duidelijk zijn. Voor Kayleigh en haar vriendinnen betekende dit namelijk gratis en voor niets naar LIEF festival. Maar ook het vervoer naar het festivalterrein was geregeld, per kameel welteverstaan. Of wat te denken van een Meet & Greet met niemand minder dan Kaiserdisco! En als kers op de taart ook nog eens crowdsurfen in enorme rollende bubbels.

Check hieronder hoe Kayleigh het festival ervoer en hoe jij volgende NOW or Never winnaar kan zijn.

Pepsi NOW or Never | LIEF Festival

Had jij deze zomer het geluk niet aan je zijde, maar wil je toch maar wat graag zo’n waanzinnige dag meemaken op een fantastisch festival? Dat kan! Je hebt nog één kans om een onvergetelijke festivalervaring te winnen. En wel voor het volgende festival:

  • AMSTERDAM DANCE EVENT, 19 oktober, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 17 oktober

Doe voor de laatste keer mee aan de ‘Now or Never’-actie van Pepsi – meedoen kan door te klikken op de link in de video – en beleef samen met je vrienden een ware onvergetelijk dag! Like ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Succes en alle deelnemers en natuurlijk alvast een fantastisch festival gewenst! Life for now!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *