Peugeot® Image | The experience of driving a Peugeot car.

Published On 11 September, 2013 | By Tom |

Motion & Emotion. Het zou zo maar door een wijze Griek opgetekend kunnen zijn. Beweging en Emotie, met een beetje goede wil is er best een ‘zin des levens‘ uit op te maken. Toch zijn het de Fransen die dit motto als lijfspreuk hebben omarmd. De Fransen van Peugeot om precies te zijn. Motion & Emotion. Het is alles wat je voor de perfecte auto nodig hebt.

Een auto is er niet om je te vervoeren van A naar B. Niet om je naar je werk te brengen en je ‘s avonds terug thuis af te leveren alsof er niets gebeurd is die dag. Het is geen boodschappenwagen, geen pakezel en zeker geen schoolbus die een dagelijks rondje doet. Een auto geeft je comfort, stelt je in staat de dag te relativeren wanneer je in de file en laat je voelen dat je leeft als het even spannend wordt.

Het is een veilige ruimte in een onbekende omgeving. Hij is er om je te raken, om je te laten voelen dat je leeft. En hij veroorzaakt beweging, laat je bewegen, veel verder dan je ooit durfde te gaan.

Er zijn maar weinig voorwerpen de zo veel emotie bij ons oproepen als een auto. Het is een kind aan huis. We zorgen er graag voor. Zo veel gevoel, zo veel mogelijkheden. Dat leidt tot een interessante vraag: “Wat is het doel van het design van een auto?”. Bij Peugeot leggen ze het graag uit.

Peugeot® Image

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

One Response to Peugeot® Image | The experience of driving a Peugeot car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *