Philips CitiScape | #youneedtohearthis

Published On 11 December, 2013 | By Tom |

December is een maar wat drukke maand wanneer het om verwennen gaat. Zo hebben we eerst de goedheiligman die zijn hand er niet voor omdraait om menig Nederlander van een verrassing te voorzien en dan zijn er later in de maand natuurlijk de Kerstdagen waar lekker eten, samenzijn met familie en vrienden een cadeautje onder de boom bijna een vanzelfsprekendheid zijn. En dan kunnen we daar dit jaar ook nog eens Philips aan toevoegen die zomaar 600 CitiScapes door heel het land verstopt. Kijk je even mee?

#youneedtohearthis

1 missie, 5 steden, 600 headphones: #youneedtohearthis.

Bij Philips vonden ze dat jij de nieuwe CitiScape koptelefoons gewoon moet horen. Vandaar dat ze in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen deze headphones hebben verstopt. Natuurlijk met een vrolijk briefje erbij voor de vinder en zo kon het zo maar eens zo zijn dat jij gratis en voor niets de gelukkige eigenaar werd van een CitiScape.

Schermafbeelding 2013-12-11 om 16.48.14

Met de Philips CitiScape luister jij voortaan altijd in stijl naar je favoriete muziek. De headphones zijn gemaakt met uitstekende geluidskwaliteit, ze zitten lekker en zien er vooral erg helemaal top uit. Een mooie actie van Philips, een die we in de toekomst waarschijnlijk vaker mogen aanschouwen.

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *