Huis sfeervol naar eigen smaak verlichten

Published On 1 October, 2014 | By Spotvogel |

Dit filmpje over de Philips hue lamp (zie beneden) maakt een mooie compilatie vanaf Edison tot en met nu. Van Boardwalk Empire-achtige, Mad Men-achtige, Nintendo- tot de stijl van nu!

Philips vraagt ongeveer hetzelfde als het begin van die ene mop van hoeveel mensen heb je nodig om een lamp te vervangen (ik heb geen idee meer hoe die gaat, maar volgens mij was die nogal fout). De vraag in het filmpje is: Hoe lang doe jij erover om een lamp te veranderen? Geinig detail: De vader laat zijn zoon niet eens winnen met Mario Kart!

Philips hue ecosysteem

Voor wie het nog niet kent: Het Philips hue-systeem kan je complete thuis-verlichting vervangen door een systeem dat compleet te bedienen is via je smartphone, tablet of ander mobile device. Je kan hele schema’s instellen, zoals een schema waarin je aangeeft wanneer je dagelijks thuiskomt voor werk. Of laat jezelf opwekken op een natuurlijke manier door automatisch langzaamaan lichter licht. Met de app kan je al je favoriete instellingen opslaan en activeren. Ook kan je bijvoorbeeld op werk zien of je het licht wel uitgedaan. En zo niet? Dan kan je het dus ook zo ‘ff uitzetten!

philips huephilips hue

Ook kan je verschillende ‘moods’ instellen; Werkelijk ALLE kleuren zijn beschikbaar met deze lampen om dé sfeer neer te zetten die jij wilt.

Alert op weer en films kijken met hue

Het hue systeem kan zelfs anticiperen wat voor weer het gaat worden. Zo word je eraan herinnert om een paraplu mee te nemen voordat je vertrekt, door een blauwig licht. Ook kan je het systeem koppelen aan de ambilight van je tv (als je dat hebt, natuurlijk). Stel je eens voor hoe sfeervol dat is!

Kan jij ze gebruiken?

De hue lampen passen gewoon in de middelgrote fittings. Lampen erin zetten, de bridge aansluiten op je wifi-router en go! Check het filmpje en klik door voor meer bekijks:5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *