De nieuwe Philips SHQ5200/10 headset | Ideaal tijdens het sporten

Published On 29 August, 2013 | By Spotvogel |

Philips heeft een nieuw speeltje in wil dit maar wat graag met jullie delen: de Philips SHQ5200/10 hoofdtelefoon. Op het eerste gezicht is het inderdaad een ideale hoofdtelefoon wanneer je aan het hardlopen, fietsen of wat je ook kunt bedenken waarvan je aan het zweten gaat slaat. Bekijk de promo om een beetje een indruk te krijgen.

Philips SHQ5200/10 hoofdtelefoon

De Philips SHQ5200/10 hoofdtelefoon (oranje-grijs) met antisliphoofdband is speciaal ontworpen voor het sporten. De siliconen greep zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon gewoon op zijn plek blijft zitten tijdens het doen van stevige lichamelijk inspanning. De 40 mm neodynium drivers zorgen voor diepe en dynamische bassen. De headset heeft een open akoestisch systeem, zodat je je van je omgeving bewust blijft. Vooral als je buiten traint, zorgt dit voor meer veiligheid.

De Philips SHQ5200/10 headset beschikt over ergonomische oorschelpen, die op elk oor comfortabel zitten. De kussens van de oorschelpen zijn afneem- en – heel belangrijk! – wasbaar en zijn gemaakt van een vochtwerende stof. Met deze oorkussens blijven je oren koel en droog tijdens het sporten. De hoofdtelefoon beschikt over een kevlar verstevigde kabel. Door de kevlar-coating wordt de kabel beschermd tegen scheuren en breken. Hierdoor is de headset geschikt voor extreme omstandigheden en intensieve work-outs. Na gebruik kun je de hoofdtelefoon eenvoudig opbergen in de etui. De etui zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon droog en veilig opgeborgen kan worden.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *