Plus size modellen tijdens NY Fashion Week

Published On 3 September, 2013 | By Sam |


Iets nieuws dit jaar tijdens de New York Fashion Week! Voor het eerst in de geschiedenis van de New Yorkse catwalk is een collectie voor plus size modellen te bewonderen. De eer is aan Cabiria, een Amerikaans modemerk dat kleding maakt in de maten 40 tot 52.

Eden Miller, de ontwerper van de kledinglijn Cabiria, is zelf een mooie vrouw met een maatje meer. De excentrieke vrouw ging vorig jaar bij het FashionLaw Institute langs voor advies voor haar kledinglijn. Mensen van dit bekende New Yorkse instituut vonden haar werk zo fascinerend en hielden haar in de gaten. Nadat Miller met haar lijn op de markt kwam is ze al snel gevraagd door het Institute om haar collectie tijdens de Fashion Week te presenteren.

Er is jaren lang te weinig aandacht besteed aan de plus size vrouwen, maar Eden gaat hier hopelijk vanaf nu verandering inbrengen. Met haar kledinglijn probeert ze dan ook meer eigenzinnigheid, sensualiteit en luxe in de plus size wereld te brengen. Een boost die de modewereld wat mij betreft wel kan gebruiken!

Ik denk dan ook dat het gezegd kan worden dat de New York Fashion week van 2014 er een is om niet te vergeten?

 

De collectie van Eden Miller ‘Cabiria’

 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *