popsocket voor je smartphone

Popsocket: simpel maar onmisbaar!

Published On 17 July, 2018 | By Spotvogel |

Wat is een PopSocket?

Een PopSocket is als het ware een grote knop voor je smartphone. Bevestigd aan de achterkant van je smartphone voor extra grip is deze handige accessoire een leuke personal touch aan elke smartphone. David Barnett, de bedenker van dit product, was het zat dat zijn headset steeds verstrikt raakte en dus plakte hij grote knopen op de achterkant van zijn smartphone om het dunne kabeltje er omheen te draaien. Natuurlijk werd hij uitgelachen door vrienden en familie en dus moest hij het iets modieuzer aanpakken en zo bedacht hij al snel de PopSocket. Dit bleek een gat in de markt te zijn en dankzij een mega-order van 12.500 gepersonaliseerde producten ter waarde van $47,000 door een Universiteit in Colorado, was de PopSocket een feit geworden en nu bijna niet meer weg te denken uit de huidige popcultuur.

Waarvoor dient deze smartphone accessoire?

De grote knop dient origineel om je headset er omheen te wikkelen zodat deze niet verstrikt raakt, maar tegenwoordig wordt de knop voornamelijk gebruikt voor extra grip. Het is ontzettend handig om met de vrolijke knop de leukste selfies te maken of gebruik de knop als standaard om een leuke video te shooten. Deze simpele maar vooral handige accessoire is in heel wat vormen en kleuren te vinden. Elke zelf-respecterende YouTuber biedt zijn volgers al een PopSocket te koop aan ter promotie van zichzelf. Als warme broodjes vliegen ze over de toonbank en inmiddels heeft David Barnett met zijn uitvinding meer dan 45 miljoen stuks verkocht.

popsocket

Donut

Wie lust er nou geen geglazuurde donut. Met de PopSocket Donut maak je jouw liefde voor donuts duidelijk kenbaar. De zoete lekkernij duidelijk zichtbaar op de knop is vrolijk en lekker. Daar krijg je toch trek van?

Unicorn

Leef je liever in een fantasiewereld dan is de PopSocket Unicorn een leuke touch voor je smartphone. Vooral kinderen zijn dol op dit mythische dier.

Zwart

Draait het voor jou alleen maar om de functie van de knop dan is er ook de PopSocket Zwart te krijgen. Ontzettend makkelijk om je headset er omheen te wikkelen en geen opvallende poespas.

Marmer

De PopSocket Marmer heeft een luxueuze uitstraling. Het marmer effect geeft een mooie nuance aan je telefoon.

Galaxy

Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de PopSocket Galaxy. De felle kleuren steken goed af tegen de achtergrond en deze ziet er smart uit.

PopSockets voor iedereen!

Zoals je ziet is er voor iedereen wel een PopSocket te bedenken. Het handige ding heeft voor een ware rage gezorgd onder smartphone accessoires en is voorlopig niet uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen jongeren maar zeker ook de oudere generatie gaat aan de haal met het gemak van zo’n handige knop op de achterkant. Geen gestuntel meer met verkrampte handen om een foto te maken, maar gegript tussen je vingers maak je met deze accessoire de beste selfies. Wil je een video streamen? Zet je smartphone dan op z’n standaard. Muziek luisteren zonder eerst je headset te ontwarren, je kunt het kabeltje gewoon van de knop afwikkelen. Jouw smartphone personaliseren met jouw favoriete PopSocket is altijd een handige toevoeging.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com