Printen met je balpen

Published On 30 October, 2013 | By Sam |

Op het laatste moment nog even je kaartje voor een presentatie of een feestje uitprinten. Je doet snel de printer aan en klikt op afdrukken. Maar nee hoor! De printer is weer eens leeg. Hoe vaak mij dit al niet is overkomen… Helaas veel te vaak. Maar gelukkig is daar de Pen Printer die een einde kan maken aan dit probleem.

Ontworpen door twee Zuid-Koreaanse industriële ontwerpers die luisteren naar de namen Tae-jin Kim en Su-in Kim. Zij sloegen de handen ineen en bedachten het geweldige product: Pen Printer. Zoals de naam Pen Printer al verklapt, is het een printer die werkt op de inkt uit een pen. Veel te dure inktcartridges zijn dus verleden tijd en niet meer nodig!

Hoe de Pen Printer werkt is heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is de printer via een USB kabel aan je laptop te sluiten, een pen in de printer te schuiven en de Pen Printer is klaar om jou creatie om af te drukken. Wanneer ook jij klaar bent om te printen, druk je op ‘afdrukken’ en de inkt in de pen wordt verwarmt en leeggezogen door het apparaat.

Het enige ingrediënt dat je naast papier dus nog nodig hebt is een balpen. Maar zonder enige twijfel durf ik te zeggen dat er door het hele land nog genoeg dozen vol met ongebruikte pennen op zolders, in tassen en kastjes liggen. Zo kan er dus flink geprint worden en ruim je gelijk je huis op, ideaal! 

Helaas ligt de Pen Printer nog niet in de winkel en zullen we tot die tijd nog de nodige scheldsessies met onze printer meemaken. Maar dat betekent wel dat nog mooi de tijd hebben om nog meer pennen te verzamelen!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *