Prynt: de polaroid-uitbreiding voor je smartphone!

Published On 3 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Het was al langer mogelijk om ouderwetse Polaroid-foto’s te maken met nieuwerwetse camera’s als die van Fujifilm. Maar vervolgens kan je die foto’s weer niet lekker mobiel delen. En je Instagramfoto’s kon je weer niet uitprinten en aan de muur hangen. Daarom is er nu de perfecte combinatie: Prynt!

Klik het Prynt-houdertje om je telefoon, leg het fotopapier in de houder, schiet een foto en voilà: je eigen unieke Polaroidfoto in 2016! En deze foto is daarna ook nog opgeslagen in de app van Prynt, waardoor je hem kan delen met de wereld (en dus ook Instagram!)

Maar misschien het mooiste aspect van de Prynt is de uitgebreide herinnering die het je aan het moment geeft. Niet alleen krijg je uit de Prynt een foto, maar als je vervolgens je Prynt camera weer op die foto richt (Pryntception?) zie je dat de foto tot leven komt. De app heeft namelijk een paar seconden voor en na de foto opgenomen, waardoor je een soort van Harry Potter-bewegende foto te zien krijgt op je scherm.:

Prynt gokickit smartphone camera accesoire

 

Het installeren van het foto-accessoire is op zich ook geen moeite. Het gaat snel genoeg om het apparaat in je tas te laten en hem alleen op je telefoon te klikken wanneer je een foto-kansje ziet. Hoe gaat dat installeren van zo’n Prynt nou in z’n werk? De makers hebben zelf een korte video gemaakt waarin ze het uitleggen:

De Prynt heeft daarnaast ook zijn eigen batterij (geen extra accu-slurper voor je smartphone dus) en is in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, roze en blauw. Hij is aan te sluiten op iPhone 5(S) en 6(S) en de Samsung Galaxy S4 en S5.

Prynt gokickit smartphone camera accesoire

Denk jij dat dit iets voor jou is? De Prynt kost €159 euro en voor dat geld krijg je 10 vellen fotopapier gratis. Hij wordt ook gratis de volgende dag bij je thuisbezorgd. Check hier de webshop! Laat ons op onze Facebook je mooiste Prynt-foto’s zien en laat weten wat je van het apparaat vindt!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.