Quentin Tarantino’s Django Unchained trailer

Published On 30 November, 2012 | By Ming |

De inmiddels derde trailer is uit voor de nieuwe film van Quentin Tarantino; Django Unchained. De eerdere trailers gaven ons een sneak peek over het plot en de personages in de film, in de derde trailer gaat het om Django zelf. Voor deze western vanuit de ogen van Quentin Tarantino spelen niet de minste acteurs mee, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Kerry Washington, Jonah Hill en Samuel L. Jackson vertolken allemaal een rol in deze nieuwe topper van Tarantino.

Django Unchained gaat over Django (Foxx), een slaaf die bevrijd wordt door Dr. King Shultz (Waltz) om te werken als een premiejager om zijn vrouw te bevrijden van Calvin Candie (DiCaprio) een plantage eigenaar in Mississippi. Wij verwachten in ieder geval een toffe film met humor en heel veel geweld. Helaas moeten we in Nederland nog even wachten voordat Django Unchained op het witte doek verschijnt. De Nederlandse premiere is namelijk pas op 17 januari 2013, nu maar hopen dat de maya’s geen gelijk hadden en de wereld nog gewoon bestaat na 21-12-2012.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *