Red je cent met De Krentstudent!

Published On 25 November, 2013 | By Sam |

Wat doe je als schoolopdracht krijgt om een Facebook pagina op te richten met binnen 9 weken 5001 likes? Dan bedenk je natuurlijk iets heel origineels! En precies dat is wat vier studentes Commmunicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht hebben gedaan. Het geweldige idee dat zij bedachten? De Krentstudent.

Zoals de naam al lichtelijk doet vermoeden richt De Krentstudent zich op… studenten en hun geld. En zo is het maar net.

Beste Krentstudent, zit jij ook altijd zo krap aan het einde van de maand? Herken je dat moment dat je net nieuw wasmiddel hebt gekocht en je vervolgens een goedkopere aanbieding bij een andere winkel ziet? Dan hebben wij hier de oplossing:

De Krentstudent post elke dag tips voor handige bonussen en kortingen. Hierdoor heb je een goed overzicht van de vele aanbiedingen van producten voor het dagelijkse gebruik (eten&drinken, huishouding en verzorging). Je hoeft dus niet meer stad en land af te zoeken voor de goedkoopste producten.

Met behulp van de Krentstudent leef je zuynich.

Maandelijks proberen wij studenten natuurlijk allemaal zo efficiënt mogelijk met onze euro’s om te gaan om zo veel mogelijk over te houden voor de leuke dingen. Maar een beetje hulp  is natuurlijk fantastisch! Wat mij betreft hebben deze studenten dan ook, naast een super origineel idee ook een Facebookpagina opgericht waar je echt iets aan hebt!

Al denk ik niet dat ik de enige ben die dat vind, want De Krentstudent is vorige week woensdag (20 november) opgericht en heeft vandaag de dag al 13.937 likes. Hiermee kunnen we wel stellen dat De Krentstudent een ware hit is! Iets wat de tweedejaars studenten denk ik niet hadden durven dromen.

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *