Bloggers!

freek

Freek Keesen

Met een internationaal grappige voornaam en oud-Hollandsch grappige achternaam… Tja, dan moet je maar met humor door het leven gaan. Woont nu in Polen, o.a. omdat vódki lekker is. Basketbal is leuk, rap is tof. The Big Lebowski is de beste film ooit en als je van niet vindt….yeah well… that’s just, like, your opinion, man. Aldus de huidige hoofdredacteur van ToffeDingen.

Bekijk alle artikelen van Freek

10904667_673248419459518_1821690474_n

Marjolein Hartgerink

Hoi! Ik ben Marjolein, studente psychologie en heb een grote liefde voor gezelligheid en spontane acties. Ook liefde voor thee (heel veel thee!), mijn hangmat, muziek, vrienden, warme landen, chocola, pantoffels, mensen met humor en verhalen. Keuzes maken is wat moeilijk, soggen kan ik erg goed. Mensen die muziek maken, mag ik graag, gitaren zijn tof en van romantische komedies word ik blij.

Bekijk alle artikelen van Marjolein

Sam

Sam Voorham

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Bekijk alle artikelen van Sam

stephanie

Stephanie Blom

Mijn naam is Stephanie. Notoire langstudeerder, nieuwsjunkie en politiek beest. Daarnaast verslind ik alles op het gebied van Beyoncé, Miley Cyrus, sport en gadgets en besteed ik dagelijks luttele uurtjes op de bekende sog-sites. Je kunt me altijd wakker maken voor een BigMac, de nieuwe CD van Miguel of een fijn dansje op een evenzo fijn feestje.

Bekijk alle artikelen van Stephanie

 pimm

Pim Janmaat

Het schrijven van deze blog beschouw ik als een levenstaak. Daarnaast waardeer en bewonder ik de mens, fijne muziek, prettige feestjes en een goed verhaal. En vanaf deze plek dus wekelijks een blog met wat fijne woordspinsels over bijzonder sappige, grappige, hippe, soms inspirerende, actuele, maar hoofdzakelijk zeer toffe dingen.

Bekijk alle artikelen van Pim

Maartje

Maartje Rijken

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Bekijk alle artikelen van Maartje

 Thomas Nekkers

Thomas Nekkers

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Bekijk alle artikelen van Thomas!

Suzan

Suzan van Aalten

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

Bekijk alle artikelen van Suzan

Ming Chao

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Bekijk alle artikelen van Ming

Sebastian Kopp

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!

Bekijk alle artikelen van Sebastian

Christiaan Slierendrecht

Conceptontwikkelaar, ondernemer & blogger. Maar vooral iemand die ervan overtuigd is dat de beste dingen ontstaan uit intrinsieke motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.com een hele mooie.

Bekijk alle artikelen van Christiaan

tom-todi

Tom Rademakers

Ondernemer, blogger, levensgenieter! Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Bekijk alle artikelen van Tom

 

Spotvogel

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Bekijk alle artikelen van Spotvogel


 

Wil jij hier ook tussen staan?

Ook geïnteresseerd in bloggen? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *