Renault opent eerste dealer op Facebook

Published On 23 July, 2013 | By Spotvogel |

Ter introductie van de nieuwe Renault ZOE opent Renault Nederland de eerste dealer ter wereld op Facebook. Tijdens de ZOE experience kan heel Nederland nu ervaren hoe het is om elektrisch te rijden in de Renault ZOE.

In samenwerking met social media bureau Dorst & Lesser lanceert Renault Nederland de eerste autodealer ter wereld op Facebook. Dit ter introductie van de nieuwe elektrische Renault ZOE. Via de speciale Facebook page  kun je gratis een ZOE experience inplannen en ervaren hoe het is om in deze elektrische auto te rijden.

Zo is het eenvoudig gemaakt om een keuze te maken uit een voorkeurslocatie van de dealer, datum en dagdeel. De ZOE experience is niet alleen een proefrit, maar behandelt alle facetten die elektrisch rijden met zich mee brengt, zoals het opladen van de auto. Op de Facebook pagina vind je daarnaast ervaringen van deelnemers aan de ZOE experience en beeldmateriaal om een eerste indruk van de auto te krijgen.

De Renault ZOE beschikt over de nieuwste technologie, rijdt geruisloos en bevat geavanceerde systemen om energie mee terug te winnen en daarmee de actieradius te vergoten. De actieradius ligt rond de 210 kilometer, wat voor zijn klasse elektrische auto uitstekend is. De Renault ZOE is leverbaar vanaf € 20.990,-

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *