Review: Olixar 3-IN-1 camera clip lens

Published On 25 October, 2015 | By Sabine Langhout |

In deze review wordt de Olixar 3-IN-1 camera clip lens getest. We kennen allemaal wel van die momenten dat je ergens loopt en iets ziet waarvan je graag een toffe foto had gemaakt. Maar helaas heb je alleen maar je smartphone op zak. Alhoewel die niet perse een slechte kwaliteit heeft, kun je met een spiegel reflex camera kan beduidend meer om je foto zo bijzonder mogelijk te maken. De Olixar 3-IN-1 camera clip lens koop je bij mobilefun.nl voor €18,49. Klik hier om meteen naar de productpagina te gaan.

Review clip lens-5

Gelukkig bestaat er ook een minder dure oplossing voor dit probleem dan het aanschaffen van een spiegel-reflex camera. Namelijk opzet lensjes voor je telefoon! In de Olixar clip lens set zitten 3 lensjes: een macrolens, een groothoek lens en een fish eye lens.

Uiteraard is ieder lensje stuk voor stuk getest. De drie lensjes worden geleverd met een soort clip die je bovenop je telefoon klemt, en waar je de lensjes op kan draaien. Enig fijn vinger gevoel is gewenst, het zijn namelijk best kleine lensjes die met schroefdraad op de clip worden gedraaid. Allereerst heb ik de fish eye lens getest. Hieronder zie je het resultaat:

Review clip lens-4

Daarna kwam de macrolens aan bod, wat een kwaliteit! Zo dichtbij kom je met je eigen ogen niet.

Review clip lens-2

Als laatste heb ik de groothoek lens getest. Deze heeft iets weg van de fish-eye, maar laat de ruimtes daardoor ook zeker ruimer lijken.

Review clip lens-3

 

Het resultaat mag er zonder meer wezen. Een mogelijk nadeel is dat je de rand van je lens in de foto ziet, maar dat is een kwestie van smaak. Je moet wel iemand zijn die kleine onderdeeltjes goed netjes kan bewaren, maar als je zo iemand bent, haal je heel veel voordelen uit deze lensjes, en dat voor maar €18,49!

Winnen?

Wij hebben het genoegen om maar liefst 2 van deze Olixar 3-IN-1 camera clip lens sets weg te geven!
Wil jij er  graag een winnen? Stuur dan een mailtje met daarin je naam, leeftijd en waarom je deze toffe speaker wilt winnen, naar [email protected]. Eind oktober hoor jij of je de gelukkige winnaar bent!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *