Review: Olixar Hexstyli 6-IN-1 stylus pen

Published On 17 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Alhoewel bijna alle boodschappenlijstjes, aantekeningen, afspraken en telefoon nummers – van iemand die je wel ziet zitten – tegenwoordig op je telefoon / tablet / smartwatch worden gezet, is het hebben van een pen nog altijd nuttig en handig. De Olixar hexstyli 6-IN-1 stylus pen combineert het oude gemak van een pen met nieuwe technologieën. Deze Olixar Hexstyli is voor maar €13,99 online te bestellen via mobilefun.nl. Klik hier voor de productpagina.

olixar hexstyli 6-in-1 stylus pen

En om toch een beetje met zijn tijd mee te gaan, combineert de Olixar stylus pen allerlei functies in één lichtgewicht pennetje. Het combineren van verschillende functies in een device heet ook wel convergentie. Een smartphone bijvoorbeeld, waar je wekker, agenda, telefoon, mp3 speler, radio, en nog veel meer in slechts een apparaat zitten, is daar een perfect voorbeeld van. Maar ook de Olixar hexstyli 6-IN-1 stylus pen zal je niet teleur stellen.

Met deze pen kun je het volgende doen:

  • Schrijven (met zwarte inkt)
  • Checken of iets waterpas staat
  • Opmeten hoe lang iets is (tot 7cm)
  • Iets aandraaien, mits het een kruisschroef of platte schroef is
  • En tot slot touchscreen bedienen met de stylus

En dat terwijl het pennetje zelf maar een paar gram weegt! Het is natuurlijk altijd maar de vraag of je al deze functies gaat gebruiken, maar gelukkig hoeft dat helemaal niet als je zo veel keuze hebt. Hoe vaak heb je bijvoorbeeld die ene gezondheidsapp op je telefoon gebruikt?

Al met al is dit dus een aardig pennetje, met veel handige tools! En dat voor maar €13,99!

olixar hexstyli 6-in-1 stylus pen

Winnen?

Wij hebben het genoegen om maar liefst 2 van deze Olixar hexstyli 6-IN1 stylus pennen weg te geven!
Wil jij er  graag een winnen? Stuur dan een mailtje met daarin je naam, leeftijd en waarom je deze toffe speaker wilt winnen, naar [email protected]. Eind september hoor jij of je de gelukkige winnaar bent!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *