Ringly: Fashion accessoire die je op de hoogte houdt

Published On 18 June, 2014 | By Caitlyn |

Constant op je telefoon moeten kijken of je nou al een berichtje hebt is hartstikke vervelend. Soms zou je willen dat je telepathisch zou weten wanneer je een appje, facebookbericht of email hebt. Gelukkig kan dit tegenwoordig voor de dames een stuk handiger. Want je telefoon ergens in die mega tas vinden is een onbegonnen zoektocht.

Ringly. De ring die met verschillende kleuren licht aangeeft wat voor bericht je hebt. Bijvoorbeeld een paars licht voor apps en geel licht voor een email. Als je gebeld wordt en het even niet hoort geeft een blauwe lampje aan de zijkant van de ring aan dat je nu echt moet op gaan nemen. Natuurlijk moet je wel je telefoon kunnen vinden, daar zorgt de ring helaas niet voor.  

Hoe werkt het precies?

Op je telefoon kun je de Ringly-app downloaden. Met deze app kun je instellen van welke berichten je op de hoogte gehouden wil worden. Kunnen die emails je niks schelen, dan hoef je er ook geen melding van te maken. Je wordt op de hoogte gehouden van alle berichten die jij belangrijk vindt.

De ringen zijn nu nog vrij prijzig, 145 Amerikaanse Dollars op de site en in andere winkels rond de tweehonder dollar. Voor dit bedrag heb je keuze uit vier stenen. Zwarte onyx, een roze saffier, maansteen en een smaragd. De ring is dus meer dan alleen een lampje. Je moet het er natuurlijk wel voor overhebben. Misschien is je telefoon een paar keer checken zo slecht nog niet.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Journalist, danseres en modeliefhebber. Mijn nieuwsgierigheid is onbeperkt en ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Muziek staat altijd op, zonder word ik namelijk hartstikke onrustig. Mijn kledingkast puilt uit en mijn handen oefenen altijd in het klein choreografieën. Mijn quilty pleasure is disco muziek en daarnaast heb ik nog heel veel rare gewoontes. Schrijven is hoe ik mijn leven door kom, zowel hier als op mijn eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *