Rorschach Google

Published On 8 November, 2013 | By Sam |

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat Google een nieuwe Doodle op haar zoekpagina heeft. Vandaag staat Google namelijk in het teken van de geboortedag van de Zwitser Hermann Rorschach. Rorschach, een naam die je misschien niet heel bekend in de oren klinkt, is vooral bekend van zijn ‘Rorschachtest’ of te wijl inktvlekkentest.

Ter ere van de 129ste verjaardag van Rorschach heeft Google haar Doodle dus verandert. Wanneer je Google opent verschijnt er een inktvlekkentest. Dit is een psychologische test die is gericht op de menselijke neiging om interpretaties te projecteren op, jawel, inktvlekken.

En het leuke van dit alles is dat je jouw associatie met de vlek kunt delen met je vrienden op Social media! Nu aan jou de vraag:

Wat zie jij in onderstaande vlek?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.