Rotterdam is een must-see!

Published On 19 October, 2014 | By Spotvogel |

Presentator Sjoerd van Oortmerssen laat deze keer namens Heineken een ander beeld van Rotterdam zien. Niet gek, aangezien Rotterdam volgens het buitenland een must-see is geworden!

Het idee achter Cities of the World is een avontuurlijke: Speel eens de toerist in eigen stad! Ter inspiratie plukt Heineken een willekeurig stel dudes van een terras om eens flink verrast te worden. Heineken liet eerder al Amsterdam zien op een manier die we nog niet eerder kennen.

heineken rotterdam

En dan kan Rotterdam natuurlijk niet veel later komen. Niet alleen omdat het de tweede grootste stad van Nederland, maar omdat de havenstad hoge ogen gooit bij toeristen en het buitenland: Recent stond het in een top 10 van must -see’s bij de New York Times!

In dit nieuwste filmpje van Heineken is Sjoerd van Oortmerssen de presentator, een voormalige Jakhals bij De Wereld Draait Door. Twee jongens, Kadir & Hani, worden op zeer Rotterdamse wijze rond gebracht: Per boot en zelfs in een container; Typisch voor de havenstad! Onder andere worden ze meegevoerd naar een (illegaal?) potje poker met een stel ruige jongens. Ik moet toch zeggen dat Rotterdam er zo ook wel bad-ass uitziet en ik niet weet of Amsterdam wel net zo tof was. Wat jij? Laat weten in de comments welk avontuur je toffer lijkt!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *