‘s Werelds duurste eenkamerappartement vind je in Tokio

Published On 19 October, 2016 | By Tom |

Wat kan je doen met $21.8 miljoen? Een hoop, zou je denken! De top 5 in de Quote 500 ga je er natuurlijk bij lange na niet mee halen, maar een leven zonder financiële zorgen ligt wel in de lijn der verwachtingen. Een groter huis, fulltime inwonend personeel en een uitgebreid wagenpark voor de deur zijn ineens allemaal geen illusie meer. Een droom voor velen. Dat blijkt wel uit het jaarlijks aantal verkochte loten van loterijen met exorbitante hoofdprijzen waar het aantal nullen – voor de komma wel te verstaan – bijna niet te tellen is.

Je kan er natuurlijk ook een eenkamerappartement in de meest exclusieve wijk van Tokio, het Minami-Azabu district, mee kopen. Of je daadwerkelijk waar voor je geld krijgt durf ik niet te zeggen, maar ze hebben er wel alles aan gedaan om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het appartement meet zo’n 412 m2 en is voorzien van alle luxe die je je maar kunt bedenken.

In het woongedeelte vind je een groot kunstwerk (uiteraard origineel) van Hiroshi Senju aan de muur. Verder is het meubilair ontworpen door Ceccotti Collezioni en is al het hout en steen dat je ziet speciaal geïmporteerd uit Italië. Wie het geld zo te besteden heeft houdt waarschijnlijk ook wel van een feestje op zijn tijd dus de keuken is zo ingericht dat de Chef makkelijk gasten kan serveren in de speciale Japanse “Ryotei” stijl. Mocht Oosters niet echt je ding zijn dan kun je ook altijd nog je maaltijd nuttigen op het Parisian-style dakterras waar je uitkijkt over het rustgevende Arisugawa Park.

De 60 inch TV en een inloopkast voor 200 (!) paar schoenen kunnen uiteraard ook niet ontbreken, maar die zijn het vermelden al haast niet waard. Tsja, als je dan echt niet meer op je geld hoeft te kijken dan kan dit wel eens een heel leuke optie zijn…

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *