Samenwerken voor War child

Published On 28 March, 2013 | By Spotvogel |

Radio 538 en War Child slaan in 2013 voor de 3e keer de handen ineen. Van 22 tot 29 maart rijdt de 538 studiotruck door het hele land met als doel mensen samen te brengen door muziek. De opbrengst komt ten goede van War Child. IT manager Alexander Josiassen van radio 538 neemt ons mee en geeft een kijkje achter de schermen van deze productie.

Radio 538 reist tijdens 538 voor War Child gedurende 8 dagen door het hele land met de volgende missie: zoveel mogelijk geld ophalen voor verlaten oorlogskinderen. Het thema van deze actie is Ze zijn verlaten, laat ze niet alleen. Er worden verschillende steden aangedaan met diverse optredens van topartiesten. Op vrijdag 29 maart zal er afgesloten worden met een spectaculair eindfeest op de Markt in `s-Hertogenbosch.

Het organiseren van een dergelijke actie vergt nogal wat organisatie en coördinatie en het succes van de hele operatie valt of staat met de techniek die ingezet wordt. In onderstaande video neemt IT-manager Alexander van radio 538 ons mee en geeft een kijkje achter de schermen. Om de operatie te ondersteunen droeg Microsoft een steentje bij en stelde Office 365 ter beschikking om samenwerking en communicatie soepel te laten verlopen.

IT-manager Alexander en zijn team laten zien hoe de productie, radioregie en TV medewerkers samenwerken en communiceren gedurende een dergelijk evenement. Tof om te zien hoe meerdere partijen op een soepele manier samenwerken om geld in te zamelen voor het goede doel!

Bekijk de video “Samenwerken voor War Child” hier:

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *