SBS 6’s Hoeveel Ben Jij Waard?

Published On 26 October, 2015 | By Spotvogel |

Houtkunstenaar Sander Hoentjen

Veel mensen weten precies hoeveel geld er binnen komt, maar hoeveel gaat er iedere maand uit? In het SBS6 programma ‘Hoeveel ben je waard?’ duikt presentator Viktor Brand in de huishoudboekjes van verschillende Nederlandse gezinnen om uit te zoeken hoeveel ze daadwerkelijk waard zijn.

Houtkunstenaar en ondernemer Sander Hoentjen leerde in de uitzending de twee belangrijkste regels van ondernemen: zorg ervoor dat je zakelijke en privé uitgaven gescheiden zijn en zorg als zzp’er voor een buffer om de mindere tijden te kunnen overbruggen. Zal Sander deze tips inmiddels hebben toegepast?

Door het taboe ‘over geld praten’ te doorbreken en te kijken hoe anderen het op financieel gebied doen willen SBS6 en ING dat Nederlanders zich ‘Financieel Fit’ voelen, dat betekent je geldzaken op orde hebben en houden.

Hoe is het nu met Sander Hoentjen?

Wil jij meer overzicht en inzicht in je eigen geldzaken? Meer weten over je inkomen, uitgaven, woonsituatie of bijvoorbeeld je vermogen? Lees dan hier verder.

De afleveringen van ‘Hoeveel ben je waard?’ zijn terug te zien op SBS6.nl.

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *