Scorpion Vodka: Vodka voor stoere mannen

Published On 23 May, 2012 | By Chris |

Mijn sterrenbeeld is schorpioen, en ik houd van vodka. Vond het dus wel een erg toepasselijke combi toen ik deze vodka tegen kwam. Scorpion vodka bestaat uit vodka waar een echte schorpioen aan wordt toegevoegd. De schorpioen wordt gefokt in Zuid-China en na volgroeiing wordt het beestje rustig gedood. Daarna wordt de schorpioen uiteraard zorgvuldig schoongemaakt en wordt het gif verwijderd.

Productieproces

Vervolgens wordt de schorpioen samen met de vodka minimaal 3 maanden gelagerd, waardoor de vodka een karakteristieke smaak van noot en hout meekrijgt. Bovendien zorgt de schorpioen ervoor dat de scherpe randjes van de vodka er een beetje af zijn gegaan. De vodka bestaat uit 100% graanvodka en is gebotteld in flessen van 7cl en 25cl met uiteraard een net alcoholpercentage van 37.5%

Origineel cadeau

Ik wens het natuurlijk niemand toe om omgelegd te worden en in een fles vodka gestopt te worden, maar een origineel cadeau of een unieke toevoeging aan je drankenkast is het wel. Blijkbaar is de schorpioen ook nog eens eetbaar dus deze Scorpion Vodka biedt een compleet natje en droogje aan de stoere mannen onder ons.

Wil je zelf een fles Scorpion Vodka in huis halen of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Deze Scorpion Vodka kun je nu hier bestellen.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *