Selfie-arm voor hele eenzame mensen

Published On 29 October, 2015 | By Freek Keesen |

Wil jij selfies maken, maar wil je niet zo’n selfie-stick op al je foto’s? Met deze selfie-arm zie je er wat minder eenzaam uit…

Tenminste, als je naar de gemaakte foto’s kijkt. Niet wanneer je iemand zoals op het plaatje hierboven de foto ziet maken. Hieronder zie je hoe het resultaat kan worden:

aricsneedesignboom06-818x945

Selfie arme mensen

Het spijt me, maar ik moet je meteen uit je what-the-f*ck-moment halen, want natuurlijk is de selfie-arm geen serieus bedoelde gadget. Het is slecht een prototype, zoals je ziet. Op bovenstaande foto lijkt het er immers ook wel op alsof de maker van de foto uit The Walking Dead is gelopen.

Kunstenaars Justin Crowe en Aric Snee zeggen gefascineerd te zijn door de illusie van socialiteit en verbinding die de technologie van tegenwoordig creëert. Ze noemen mensen met selfie-sticks narcistisch en gedachteloos. De selfie-arm is perfect voor dat zulk mensen, want:

De selfie-arm geeft je een welkome hand. Nog beter, het praat niet en heeft geen emoties. Je kan zelfs een nep account aanmaken ervoor om zijn vinger te gebruiken om al je foto’s te liken.

Het project is een commentaar op het groeiende aantal mensen die selfie sticks gebruiken en hun constante wil naar erkenning via internet. Statement gemaakt, denk ik zo!

Lees hier over het verbod van selfie-sticks op festivals en waarom dat oké is!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *