Slapeloze nachten – The Opposites

Published On 30 July, 2012 | By Chris |

Momenteel – geheel terecht – 3FM megahit: Slapeloze nachten van The Opposites.

Een van de beste hip-hop acts van Nederland is imo toch wel The Opposites. De nummers van het dubbelalbum Succes / Ik Ben Twan zitten nog goed in mijn geheugen gegrift doordat we die CD`s grijs hebben gedraaid tijdens een road trip door Europa heen. En het nummer Crazy Zin In doet het natuurlijk ook altijd goed om goed in de Lowlands stemming te komen. Die gaan we dus de komende tijd op HQ weer uit de kast halen.

Slapeloze nachten

Slapeloze nachten is een nummer dat muziekaal gewoon heel goed in elkaar zit. Maar daarnaast onderstreept het nummer ook nogmaals dat The Opposites meer doen dan alleen oppervlakkige rapmuziek maken. Twan en Willem leggen een stuk van zichzelf in de muziek die ze maken. En dat geeft wat extra`s. Ik zag toevallig net de clip van het nummer Het Goede Leven, waar oud videomateriaal van de mannen gemonteerd is en laat zien hoe The Opposites opgroeiden – Kippenvel.

Anyhow, genoeg lof. Slapeloze Nachten is gewoon een erg tof nummer en toffe clip, dus bij deze, aanschouw zelf!

Bekijk Slapeloze nachten – The Opposites op Youtube

1.00 avg. rating (58% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *