Slimme dingen

Published On 11 December, 2013 | By Pim |

Vergeet het slimme horloge. Het is tijd voor de slimme ring. Want die gaat het wellicht overnemen (winnen) van het horloge 2.0. De ‘slimme’ ring (Smarty Ring) stuurt notificaties van je smartphone naar je vinger. Via de crowdfundingsite Indiegogo is ruim 100.000 Dollar opgehaald voor de ontwikkeling van de ring. De initiatiefnemers hadden het doel 40.000 Dollar op te halen, maar gingen daar vorige week ruimschoots overheen. De teller staat inmiddels op 180.000 Dollar.

Slimme dingen

De Smarty Ring is een vrij dikke ring met een led-scherm voorzien van Bluetooth 4.0 en te gebruiken met iOS- en Android-apparaten. Op je ring direct updates vanuit je broekzak; je lichaam optimaal benut. Een gemiddelde smartphone-gebruiker checkt dagelijks 150 keer de handheld. De ring reduceert dit tot 60 keer: scheelt je toch snel 4,5 minuut per dag. Tel uit je winst. KA-chinggg. Je kunt de ring zien als een vervanging of her-introducering van de alom bekende maar ó zo irritante ringtone. Blijf met deze slimmerd razendsnel op de hoogte van nieuwe e-mail, inkomende telefoongesprekken, tekstberichten, de batterijstatus, het weer of simpelweg de tijd en regel je fijnste muziek vanaf je eigen vinger.

De ring is gemaakt van allergievrij staal, in verschillende maten beschikbaar en met een volle lading gaat de batterij een etmaal mee. Daarbij ook nog eens draadloos op te laden en rijd je met je bezopen hoofd per-ongeluk de sloot in: het ding is ook nog eens waterdicht. Verlies je daarbij je telefoon? Geen zorgen. De Smarty Ring gaat vibreren wanneer je dierbare mobiele vriend meer dan 9 meter van je verwijderd is. Handy on all places!

Via een app stuur je de ring aan, die niet alleen erg handig maar ook zeer fancy is, gebruiksvriendelijk en alleen in unisex is te verkrijgen. Sla je de smartwatch-trend over en ben je graag in bezit van deze multifunctionele ring? Dan is deze te pre-orderen voor 175 euro, leverbaar vanaf april 2014. Ik ben zelf niet zo van de bling bling á la 50 cent, maar deze gadget schuif ik graag om mijn vinger. Om door een ringetje te halen!

5.00 avg. rating (99% score) - 7 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik waardeer en bewonder de mens, fijne muziek, prettige feestjes en een goed verhaal. En vanaf deze plek bedien ik jullie met fijne woordspinsels over bijzonder sappige, grappige, hippe, inspirerende, actuele, maar hoofdzakelijk zeer toffe dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *