Slimmer digitaal ondernemen door dagelijks een minuut te scrollen!

Published On 23 June, 2014 | By Tom |

Dagelijks struinen we heel wat rond op het internet. Niet altijd gericht zoekend naar het laatste nieuws of naar een nieuwe bron van energie, maar ook vaak ‘om maar wat om handen te hebben’. Uit gewoonte open je Twitter nog maar eens en klik je op enkele links die je aangeboden worden. Je consumeert de informatie als ware het fast food is. Je neemt het tot je, maar echt happy word je er niet van.

Slechts 1 minuut van je tijd
Op het internet is er voor bibliotheken aan waardevolle informatie te vinden. Informatie die je bijvoorbeeld als ondernemer verder helpt. Want slim online ondernemen is helemaal zo vanzelfsprekend nog niet. Voor iedereen die dagelijkse een minuutje – ja echt, meer dan een minuut kost het niet – over heeft om echt effectief online bezig te zijn is er nu ‘Slimmer ondernemen in 1 minuut’. Een cursus die laat zien hoe ondernemers kunnen profiteren van internet en computers, hoe social media ingezet kan worden om meer traffic te genereren en hoe slim adverteren kan leiden tot een hogere ROI.

Effectief online ondernemen
Via www.slimmerondernemenin1minuut.nl kan je je inschrijven voor de gratis online cursussen van 1 minuut die op dit moment uit 27 afleveringen bestaat. Op een door jou bepaald tijdstip ontvang je een mail vol tips over internet, social media en ICT. Iedere cursus biedt zzp’ers en online- en mkb-ondernemers informatie waardoor zij hun zichtbaarheid en dienstverlening aanzienlijk kunnen verbeteren. Een aflevering bevat een voorbeeld van een collega ondernemer – de meeste cases zijn gebaseerd op ware feiten – die succesvol de weg naar ‘online’ heeft ingeslagen en elke aflevering sluit af met links naar de beste bronnen op het internet. Zo is doelloos rondsurfen op het internet ook ineens verleden tijd en kan jij je bezig houden met zaken waar je echt goed in bent: Je eigen onderneming tot een succes maken!

11.000 ondernemers gingen je voor. Waar wacht je nog op?

Over Slimmerondernemenin1minuut
Digivaardig & Digiveilig stelde in samenwerking met internetondernemer Ben Woldring, MKBServicedesk en Syntens 27 cases samen, waarin je ziet hoe een ondernemer zoals jij profiteert van nieuwe ontwikkelingen.

toffedingen_advertorial

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *