SmaakBattle DubbelFrisss: Kies #teamboysss!

Published On 16 June, 2014 | By Tom |

Al een paar weken liggen er 2 nieuwe smaken DubbelFrisss in de schappen van jouw favoriete supermarkt. Berry Burst, een stoer drankje waarbij je je na het drinken op en top mannelijk voelt en Hippe Peer + Happy Kiwi. Dit zou een vrolijk drankje om samen van te genieten moeten zijn, waarbij ughh… houden van het leven centraal staat. Welk drankje onze voorkeur geniet lijkt me duidelijk maar nu hebben we jou hulp nodig om de heerlijk Berry Burst ook daadwerkelijk in de supermarkt te houden!

smaaktbattle
De Berry Burst en de Hippe Peer + Happy Kiwi zijn namelijk niet gegarandeerd blijvertjes. Een heuse battle tussen #TeamBoysss (Berry Burst!) en #TeamGirlsss (die andere smaak) bepaalt namelijk welk pak er straks blijvend in de supermarkt te vinden is. De smaak die het meest populair is en waarvan de meeste liters verkocht worden, zal blijven bestaan. Stemmen op jouw favoriete smaak Рdat kan gemakkelijk op http://bit.ly/dubbelfrisss Рlevert extra liters op en vergroot dus de kans om ook straks nog van Berry Burst te kunnen genieten!

#TeamBoysss vs #TeamGirlsss
De Battle is al een tijdje aan de gang waar the Boysss (StukTV, TheKelVlog, Furtjuh en FUN) en the Girlsss (Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie) al op vele fronten hun strijd hebben uitgevochten. Helaas is de strijd nog niet in ons voordeel beslist dus onze eigen Friki besloot om op zijn geheel eigen wijze the Boysss een hart onder de riem te steken. Kopen dus die pakken. En vergeet vooral ook niet om te stemmen dus! Deze week komt trouwens de laatste smaakbattle online, dus hou de blogs in de gaten!

Friki steunt #TeamBoysss!

 

 

toffedingen_advertorial

5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *