Snorkelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Tribord Easybreath

Published On 5 February, 2014 | By Maartje |

Velen van ons hebben ooit wel eens gesnorkeld. Was dit niet op vakantie om even een kijkje te nemen in de zee, dan was het vast een keer tijdens de zwemles. Snorkelen is niet altijd even gemakkelijk, daar hebben waarschijnlijk ook velen van ons ervaring mee. Maar nu is er een nieuwe snorkel, de Tribord Easybreath. Deze grappig uitziende snorkel is er eentje waarmee je zowel door je neus als door je mond kunt ademen!

Om goed te leren snorkelen moet je veel oefenen. Maar wanneer er water in je snorkel komt, word je al snel benauwd. De Tribord Easybreath heeft daarom een stop op de snorkel, waardoor er geen water naar binnen stroomt. Ook is het ademgedeelte afgesloten van het kijkglas, zo slaat je bril niet aan.


Ik vind het erg leuk bedacht! Op vakantie snorkel ik graag en ik heb ook vaak problemen met mijn bril en snorkel. Vooral water in mijn snorkel gebeurt vaak.

De snorkel gaat rond de 40 euro kosten en is waarschijnlijk later nog dit jaar verkrijgbaar. Ik zeg, laat maar komen!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *