SNS spotje met helikopters, babes en explosies!

Published On 21 October, 2014 | By Spotvogel |

Het nieuwe reclamespotje van SNS is toch wel anders dan vele andere bank reclames. Ooit helikopters, babes en explosies gezien in een bank spotje? Nee, dat dacht ik!

De hoofdpersoon in het filmpje is Lars, een journalist. In het eerste spotje vliegt hij binnen als een James Bond aan een ladder die uit een helikopter hangt. Cheerleaders wachten hem op, maar eigenlijk is dat niet hoe Lars het wil. Persoonlijk gezien is dat alles wat ik wil (helikopter, babes en explosies), maar we hebben het natuurlijk wel over een bank en niet over mijn (soms bijna natte) dagdromen.

BS detector

Grappig detail in het (volledige) filmpje zit in het stukje waar Lars zijn zonnebril opdoet in het begin. Vanuit zijn visie zie je het volgende:

sns normaal

Niet alleen zien we een objective: SNS headquarters, maar als je rechts in beeld kijkt, spotten we een Bullshit detector met gepast symbooltje. xD Met dit soort dingetjes, weet je zeker dat de SNS zich op een jong publiek met humor richt. Dat zagen we nog niet eerder van een bank!

De eigenlijke boodschap

Zouden we bijna vergeten om het te hebben over het werkelijk doel van de campagne: Laten zien dat SNS bankieren weer normaal gaat maken. En dat Lars de bankbij de les gaat houden. Met Lars hebben ze een nieuw gezicht die misschien wel net zo lang als de Albert Heijn man blijft plakken in hun films. Dat zou mooi zijn, want dan kan ‘ie blijven controleren of de koffie bij SNS wel ‘normale kantoorkoffie’ is. Het is vast niet de bedoeling dat ze opeens Nespresso cups gaan gebruiken daar.

SNS heel normaal – Maak kennis met Lars

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *