Sony HMZ-T2: de toekomst door een bijzondere bril

Published On 14 March, 2013 | By Tom |

Sony HMZ-T2

Met de Sony HMZ-T2 wordt tv kijken pas echt een beleving. Niet alleen voor jezelf – de kijkervaring met deze bril is uitstekend! – maar ook voor je huisgenoten is het genieten geblazen. Je ziet namelijk niet dagelijks iemand voorbij komen die zo’n futuristisch gevaarte over zijn of haar hoofd getrokken heeft! Toch is het ‘dat beetje vreemd’-gevoel meer dan waard.

De Sony HMZ-T2 laat je genieten van echt 3D, omdat de bril twee OLED-schermen bevat die elk oog voorzien van een ander beeld. De OLED-schermen, die relatief eenvoudig in te stellen zijn naar ieder hoofd, leveren een HD-beeld met zeer hoog contrast in zowel 3D als 2D en zorgen voor een zeer gedetailleerd en knap beeld. Met een beeldverversing tot wel 24000 Hz zijn de details en de helderheid van de multimediabril, ook tijdens snelle actiebeelden, van zeer hoog niveau. Gamen wordt met deze bril dan ook een compleet nieuwe ervaring.

Als beeldbron is elk toestel met een HDMI-uitgang geschikt. Naast Blu-ray-spelers of settopboxen voor digitale televisie is een gameconsole dus ook een mogelijke keuze. Of zelfs een pc met een HDMI-uitgang.

Een kleine kanttekening is ook te plaatsen. Ondanks dat de bril Sony HMZ-T2 slechts 330 gram weegt en daarmee ruimschoots lichter is dan zijn voorganger (420 gram) blijft de bril ‘zwaar’ aanvoelen wanneer je hem draagt. Ook wordt het dragen van deze bril wanneer je ook een ‘normale’ bril draagt een hele klus. Wil je dan genieten van deze ultieme 3D ervaring dan is eens aan lenzen denken zeker geen rare gedachte.

Al met al zorgt de HMZ-T2 voor een erg groot én leuk 3D-beeld. Wanneer de stevige prijs (€ 949) geen belemmering is dan is het een ideale gadget om een avondje film kijken tot een hele ervaring te maken!

Bestel de Sony HMZ-T2 vandaag nog bij Coolblue en hij wordt morgen al gratis bij je afgeleverd!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *