Speldwijzer biedt uitkomst voor zwevende kiezers

Published On 22 August, 2012 | By Chris |

De campagnes beginnen weer op volle toeren te draaien en de gebruikelijke stemwijzers zijn reeds gelanceerd. Als alternatief voor deze nogal saaie stemwijzers met series gortdroge stellingen, lanceerde de Speld  de Speld Stemwijzer.

Op de website van de SpeldWijzer kunnen we het volgende lezen:

In een woelige oceaan van opiniërend geweld bieden stemwijzers een oase van rust, eenvoud en zekerheid. Geef niet toe aan de grillen van de dag, laat u in uw stemgedrag informeren door de Speld Stemwijzer, speciaal ontwikkeld in samenwerking met Shanya en M’belldodogu, de Bilderberggroep en Europese weigerambtenaren, na een wekenlange retraite in een Drentse sauna. De enige stemwijzer die er toe doet: diervriendelijk, tot op drie decimalen nauwkeurig en klinisch getest.
Stem veilig, Stem Wijzer, Stem Speld.
Waarschuwing: Het stemadvies van deze stemwijzer is bindend.

 

De Speldwijzer biedt dan ook uitkomst aan iedereen die het invullen van de reguliere stemwijzers eigenlijk maar heel saai vindt en op zoek is naar een meer intuïtieve benadering van het toetsen van de politieke voorkeur.

Na het invullen van de vragen krijg je een uitgebreide beschrijving van je eigen kiezersprofiel. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee 😉

Doe de zelf de Speld Stemwijzer

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *