Spik en span studentenhuis met Blokker

Published On 16 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Blokker lanceert op een perfect moment in het jaar een reclame waar veel mensen zich in zullen vinden. Vlak voor het begin van het academisch schooljaar 2015 verscheen namelijk een reclame van Blokker waarin te zien is hoe twee meiden hun studentenhuis in een uurtje spik en span krijgen met spul van de Blokker. 

studentenhuis blokker

De lollige stem van de voice over, die uitlegt dat je als student korte dagen en lange nachten maakt, en nogal vergeetachtig kan zijn, maakt het plaatje haast compleet. En dan de twee studentes, die na een hele wilde nacht ergens halverwege de dag wakker worden in een oprecht vieze studentenkamer, en zich realiseren dat ze over een uur hun ouders op bezoek krijgen.

De bovenstaande scenario’s zijn ongetwijfeld wekelijks werkelijkheid voor de Nederlandse student. Deze reclame verscheen op tv op het moment dat er weer duizenden nieuwe studenten aan hun ‘studie’ avontuur begonnen. Daarom is de timing van Blokker zo tactisch: de nieuwe studenten kunnen ongetwijfeld nog veel leren om zo snel mogelijk een studentenhuis schoon te krijgen (want als iets er bij in schiet in een week vol met stappen en studeren is dat het wel). Blokker helpt hun een handje.

Met 600 vestigingen is er altijd wel een Blokker bij je in de buurt. Dus heb je een wilde nacht achter de rug, en is je kamer een zwijnenstal? Even heen en weer naar de Blokker, et voila!

Is jouw studentenhuis wel eens zo’n enorme zwijnenstal geweest? En zag/zie jij ook altijd op tegen het schoonmaken?

Bekijk de toffe reclame hieronder:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *