Spring Breakers officiële trailer

Published On 18 January, 2013 | By Ming |

Waar Nederlandse jongeren in de zomervakantie warme oorden zoals Salou, Sunny Beach, Lloret de Mar, Blanes en Chersonissos onveilig maken. Gaan Amerikaanse jongeren juist helemaal los tijdens Spring Break ergens tussen het einde van februari en midden april. Zo was Fort Lauderdale, Florida tot de jaren 80 een van de meest bekende plekken om tijdens Spring Break naartoe te gaan. Openbare dronkenschap en seksualiteit zorgden ervoor dat de lokale overheid beperkingen invoerde in 1985 waardoor er in 1989 slechts 20.000 toeristen Fort Lauderdale bezochten (in 1985 waren er namelijk 350.000 bezoekers). De spring breakers gingen in plaats van Fort Lauderdale naar plekken als Daytona Beach, Cancun, Miami Beach, Acapulco, South Padre Island en Panama City Beach.

Aangezien Spring Break binnenkort is, springt Hollywood er handig op in met de nieuwe film Spring Breakers. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson en Rachel Korine vertolken de rollen van 4 beste vriendinnen die samen in een studentenhuis wonen. Tijdens spring break willen ze helemaal los gaan in Florida, maar helaas zit het ze financieel niet mee. Daarom besluiten ze om een restaurant te beroven om hun reis te bekostigen. Tijdens het feesten in Florida worden ze opgepakt bij een feest voor drugsgebruik en belanden daardoor in de cel. Alien, een drugs en wapendealer krijgt ze op borgtocht vrij maar gebruikt de dames voor zijn eigen vuile klusjes.

De hoofdrollen worden voornamelijk vertolkt door artiesten die je meer associeert met kinderprogramma’s dan spring break films. De film is ondanks de hoofdrolspeelsters gericht op volwassen publiek.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *