Star Wars iPhone 5 cases

Published On 17 January, 2013 | By Ming |

Het moment dat Darth Vader tegen Luke Skywalker zegt dat hij zijn vader is met de legendarische woorden: “No… i am your father” zal ik nooit meer vergeten (Hoewel ik altijd heb gedacht dat hij zei: “Luke… i am your father”). Een einde aan een trilogie, de grand final, het moment waar we allemaal op hebben zitten wachten. Onze generatie zal nooit hetzelfde zijn geweest zonder Star Wars.

We kennen Star Wars allemaal en de meesten van ons hebben waarschijnlijk ooit een stuk speelgoed, dvd, boek of video game in ons handen gehad van deze legendarische serie films. Niet zo gek dus dat de Star Wars franchise in de loop der tijden in totaal zo’n 27 miljard heeft opgeleverd. Ook Disney ziet dat in en nam onlangs de Star Wars franchise van George Lucas over voor 4.05 miljard Dollar.

Ook de Star Wars franchise gaat mee met de tijd, want wat nu immense populair is, is natuurlijk de iPhone. En als echte Star Wars fan wil je natuurlijk een Star Wars iPhone case. Voor de gebruikers van de iPhone 4 en 4S had het team van Power A al een oplossing bedacht, maar nu zijn deze Star Wars cases ook beschikbaar voor de iPhone 5. Er zijn iPhone cases van Darth Vader, C-3PO, R2-D2 en Chewbacca. Waarvan de Chewbacca versie er het meest uitspringt, de achterkant van deze case bestaat namelijk hoofdzakelijk uit nepbont.

De Star Wars iPhone 5 cases zijn direct beschikbaar via Power A en kosten $39.99 per stuk. Helaas kan je alleen via de officiële weg bestellen als je uit de VS komt. Wil je vanuit Nederland bestellen, dan kan je PowerA mailen of de klantenservice aanspreken. Voor internationale orders rekenen ze wel $10.00 dollar extra.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *