Je spullen nooit meer kwijt met StickNFind!

Published On 17 January, 2013 | By Tom |

Ja ik ben er ook zo één. Vlak voor je de deur uitgaat merk je ineens dat je eigenlijk geen idee hebt waar je de autosleutels hebt gelaten. En waar heb je de afstandsbediening ook alweer gelegd? Reizen is leuk, maar het zoeken naar je koffers op een bagageband kan een ware kwelling zijn, zeker wanneer je – ja, ik er wederom zo één! – een koffer hebt die behoorlijk lijkend is op zo’n beetje alle andere koffers op de band. Gelukkig is daar dit nieuwe initiatief, met StickNFind hoef je je spullen nooit meer kwijt te zijn!

De StickNFind lijkt een middenweg te zijn tussen een knoop (het formaat) en een sticker (de eigenschappen) gecombineerd met een Bluetooth-ontvanger. Plak de StickNFind op datgenene wat je vaak kwijt bent, of denkt te gaan zijn, en met een app op je smartphone vind je het voorwerp in no time weer terug. Handig toch! Sleutels, je portemonnee, de afstandsbediening of het huisdier die er graag alleen op uitgaat, je zult het voortaan zonder problemen heroveren.

Wanneer je iets kwijt bent kun je dus met behulp van de app bepalen waar je zoeken moet. Ben je in de buurt dan kun je een licht- of geluidssingnaal activeren om het verlorene ook daadwerkelijk op te merken. Je kunt ook een alarm in de app instellen dat afgaat zodra een StickNFind zich buiten jouw bereik bevindt. Handig bijvoorbeeld wanneer je met kleinere kinderen op een drukke plaats bent. Een tweede alarm kan je er op attenderen wanneer hij weer in de buurt is en je weet dat je weer rustig adem kunt halen.

Helaas is het bereik van de StickNFind maar zo’n 30 meter wat toch wel een beperking geeft in het gebruik. Wanneer je gemiddeld ongeveer 30 minuten aan het zoeken bent zou de batterij het ongeveer een jaar vol moeten houden. Om het energieverbruik onder controle te houden maakt de StickNFind gebruik van Bluetooth 4.0. Het nadeel is dat hij daardoor niet door alle (oudere) apparaten te gebruiken is.

En voor iedereen die zwart maar saai vindt. De StickNFind is vanaf maart ook verkrijgbaar in het blauw, rood, paars en wit. Alvast een pre-order plaatsen kan natuurlijk ook!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *