Stone Age Swiss Army Knife

Published On 6 February, 2013 | By Spotvogel |

Geroemd zijn ze om hun veelzijdigheid. Iedereen op deze wereld lijkt ze trouwens ook te kennen. Elke zichzelfrespecterende survivalspecialist moet er gewoon een in de kast hebben. Waar we het over hebben? Het Zwitsers Zakmes natuurlijk!

Begonnen als hulpmiddel bij het openen van voedselblikken en het demonteren van Schmidt-Rubin model 1889 dienstgeweren is het Zwisers Zakmes tegenwoordig het symbool voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar wisten jullie dat het Zwitsers Zakmes een slap aftreksel is van een echt handige tool? Deze Stone Age versie van de Swiss Army Knife heeft de mensheid pas echt met stappen vooruit geholpen. Want hoe denk je te overleven in de onmenselijke woesternis die de Aarde vroeger was zonder wat handige hulpmiddelen? Juist, niet! Onmogelijk. Kansloze missie!

Helaas is de Stone Age Swiss Army Knife voorlopig niet echt te bestellen. Je eigen variant maken om de Carnaval te overleven raden we echter van harte aan!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *