Summer outfits

Published On 28 October, 2015 | By Spotvogel |

Met de naderende zomer wordt het langzaam weer tijd om je zomeroutfit de kast uit te trekken. Dat dacht kledingwinkel The Sting ook. We mochten namelijk een toffe zomeroutfit uitzoeken. Uiteraard sloegen we dat aanbod niet af en gingen op zoek naar de zomertrends van 2015.

Sneakers

Sneakers zijn in Nederland eigenlijk al het default zomerschoeisel. En dat is ook niet zo raar in een land waar het aantal slipper-dagen vaak beperkt is maar de zomer toch voldoende dagen brengt waar je gewoon iets lichts en luchtigs aan je voeten wil hebben. We zien dit jaar weer veel kleuren en prints, maar wat spotvogel betreft is de grijze sneaker dit jaar helemaal het ding.

jogger-sneaker--285754-grey_psfront1

Shorts

“Hoog water” broeken hebben hun comeback gemaakt en dringen deze zomer nog meer in het straat- en strandbeeld door. Wat krijg je als je een hoogwater tintje wil verwerken in een Chino short? Juist, dan krijg je een short met omgeslagen pijpen. Of het nuttig is zijn we nog niet helemaal uit, maar het geeft net even dat extra “randje”.

chino-short--285794-bluedark_psfront1

Shirts

Overhemden met korte mouwen en knopen in een andere kleur dan het shirt zelf. Makkelijk, basic en een randje aan de mouwen zoals bij de bij eerder genoemde hoogwater broeken. Bij The Sting vind je goede basics voor een vriendelijk prijsje. Aanrader als aanvulling op iedere zomer outfit!

overhemd--286018-bluedark_psfront1

Meer info:

The Sting heren schoenen

The Sting heren shorts

The Sting heren shirts

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *