SunriseWines: Geniet en verbeter de wereld

Published On 1 May, 2014 | By Tom |

Opgewarmd door het laatste restje zon dat de tuin binnenvalt voor de avond zijn intrede doet geniet je van een welverdiend en heerlijk glas wijn. Het was weer een drukke dag vandaag. Langzaam droom je weg en maken de deadlines en kwartaalcijfers ruimte voor levensvragen die er echt toe doen. Hoe ziet de wereld er over 25 jaar uit en kan ik iets ondernemen om het er voor ons allemaal net wat aangenamer te maken? Gelukkig hoef je niet op zoek naar gewichtige geldschieters en ook een gesprek met de grote leiders van deze wereld is niet je eerste prioriteit. De wereld verbeter je met kleine wijzigingen in je eigen gedrag. Laten we maar beginnen bij het bijschenken van de wijn. Ja echt, dat is een uitstekende start.

Steeds vaker zie je dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een manier is om je als bedrijf echt te onderscheiden. Wanneer je er voor kiest om deze weg in te slaan dan moet je ook echt wel helemaal achter je eigen boodschap staan. Eind vorig jaar hadden we in Nederland natuurlijk het voorbeeld van Ditzo. Heel bewust hebben ze ervoor gekozen om niet met een dure tv-commercial te komen maar om € 1 te doneren voor elke view die ze hadden voor het filmpje dat ze online hadden gepubliceerd. Het resultaat: Binnen een mum van tijd was de maximale donatie, 1 miljoen euro, bereikt.

Sunrise Wine is ook zo’n bedrijf dat ze op alle gebieden graag betrokken is. ‘For every viewing of this video, Sunrise will make a donation to the Karukinka project, to aid in developing concrete actions for the ecological conservation and restoration in this unique site of our planet.’ Op deze manier maak je het verbeteren van de wereld natuurlijk écht toegankelijk. Alles wat je hoeft te doen is de boodschap te kijken (en het liefst deze ook te delen natuurlijk) en er vooral nog een heerlijk wijntje bij pakken. Laten we dat gelijk maar doen dan!

‘Proost!’ Op een betere wereld.

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *