Super Mario Aquarium

Published On 31 May, 2012 | By Sebastian |

Van aquariums ben ik eigenlijk nooit echt fan geweest. Ik snap simpelweg niet hoe het leuk kan zijn om een “huisdier” te hebben waarmee je niet kunt interacteren. Dit aquarium doet me echter wel twijfelen, wellicht zijn aquariums toch tof.

Er is namelijk iemand die een Super Mario level heeft nagebouwd in zijn aquarium. Het aquarium heeft inmiddels flink wat exposure gehad omdat veel blogs erover schreven. De hype op internet begon allemaal op Reddit. Waar Jennyleigb een thread startte over het aquarium van haar huisgenoot. Daarin waren onder andere foto’s te vinden van de voortgang van het bouwen van dit bijzondere aquarium. Waar Lego allemaal al niet goed voor is!?

Dit aquarium valt toch wel in de categorie Tof Ding! Wat ik zelf dan wel weer onbegrijpelijk vind is dat ze niet de onderwater levels hebben gekozen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *