Lune ft. Swedish House Mafia: leave the world behind

Published On 17 May, 2013 | By Chris |

Leave the world behind was het eerste nummer van Swedish House Mafia en betekende het begin van een enorm succesverhaal. Een succesverhaal dat tot een einde kwam toen de Swedish House Mafia 24 maart dit jaar voor de laatste keer samen optrad. Als een laatste toegift voor hun fans werd gisteravond een nieuwe release uitgebracht van hun eerste nummer ooit.

De drie mannen van Swedish House Mafia, Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso namen afscheid van hun fans tijdens het Ultra Music Festival op 24 maart 2013. Het house-trio heeft er een vijftal turbulente en succesvolle jaren op zitten. En nu, als laatste toegift is er een nieuwe release uitgebracht van het allereerste nummer van de Swedish House Mafia door Lune.

Het resultaat is een zeer fraaie video met muzikale invulling door Lune en een hoofdrol voor Axwell, Angello en Ingrosso die los van elkaar in hun Volvo XC60 de wereld achter zich laten en de rauwe natuur induiken. Mooie samenwerking tussen Lune, SHM en Volvo en zeer sfeervol neergezet! 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.