Tea topics, een toffe kop thee

Published On 20 October, 2015 | By Marjolein Hartgerink |

Pickwick-thee. Steeds meer verschillende smaakjes, en zeker lekker met dit koude weer.. En om het nog leuker te maken, heeft Pickwick Tea Topics: Op elk theelabeltje (je weet wel, dat kleine vierkante dingetje waar je theezakje aan hangt) een vraag. Een opening voor een gesprek bij een kop thee dus.

90 verschillende vragen. Dus ook voor de fanatieke theedrinkers onder ons blijven er nieuwe vragen langskomen. En dat is tof! Kopje thee met vrienden, met je ouders, of gewoon alleen: je hebt in elk geval iets om even over na te denken.

tea topic 2

Een theelabel heeft natuurlijk 2 kanten. Naast 1 van de 90 vragen op de ene kant, staat aan de andere kant standaard de vraag: “Hoe was je dag?” Ja, hoe vaak vragen wij dat eigenlijk aan elkaar? Een mooi initiatief dus om meer met elkaar bezig te zijn, met dank aan Pickwick.

Persoonlijk besteed ik ‘s ochtends vroeg minder aandacht aan de vragen op de labels, diep nadenken voor 8 uur ‘s ochtends kost me moeite. Toch vind ik het een ontzettend tof initiatief. Iets om over na te denken, in plaats van alleen snel even een kopje thee drinken. Ik mag dat wel. En mocht je een niet zo spraakzame gesprekspartner hebben.. Met een vraag bij een kopje thee heb je wel direct weer een nieuw onderwerp.

solis-waterkoker-thee-zetten

Je kan zelf ook vragen insturen! Stel je voor: jouw vraag op 1 miljoen labels…  Stuur hier zelf je vraag in!

tea topic 1

 

 

Een nadenker om mee af te sluiten.. Natuurlijk wél met een kop thee erbij.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hoi! Ik ben Marjolein, studente psychologie en liefde voor gezelligheid. Ook liefde voor thee (heel veel thee!), muziek, vrienden, chocola, pantoffels en verhalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *