Teeny Tiny Bikini’s

Published On 26 May, 2012 | By Nicolette |


Het weer is losgeslagen.  De temperaturen lopen op naar bijna 30 graden. De rokjes zijn aan, de zonnebrillen op, en de zonnebrand crème wordt tevoorschijn gehaald. Iedereen wil de bleke huid inruilen voor een mooi gebruind lichaam. De grote migratie naar het strand is weer begonnen. Dus we trekken de bikini’s, shorts en de’ one pieces’ weer aan. Of we kopen nieuwe. Maar wat voor een bikini wordt het dit jaar?

Safari Chique
Animal prints zijn elk jaar weer terug te vinden in de kledingwinkels. Dit jaar dus ook, maar ga nu eens niet voor meest voor de hand liggende print; zebrastrepen of een luipaard print. Kijk eens naar prints die geïnspireerd zijn door bijvoorbeeld de kleuren van de savanne of een combinatie van verschillende prints.

Jungle Jumble
De tropen met hun geweldige begroeiing. De meest prachtige bloemen met geweldige kleuren zorgen voor inspiratie in de mode industrie. Veelzijdige bloemenprints zijn terug te vinden op de bikini’s, zowel volledig geprint met bloemen als in combinatie met neutrale kleuren zoals wit of zwart.

Mix ’n Match
Een mooie matchende bikini is natuurlijk altijd goed, maar misschien ook een beetje saai. Dit jaar mag een ‘bij elkaar geraapt zooitje’ ook. Dat is weer eens wat anders dan die bikini waar zoveel andere mensen ook mee lopen. Door te mix ’n matchen heb je je geheel eigen bikini gecreëerd die niemand anders heeft. Tenzij die natuurlijk precies hetzelfde idee had, maar dan nog zijn er talloze combinaties mogelijk.

Shapes
Alle vormen ‘tops’ kunnen gedragen worden. Een gewone haltertop, een push-up top, een strapless top. Dit jaar zijn er echter ook hele leuke ‘alternatieve’ tops te zien. Dit zijn bijvoorbeeld asymmetrische tops of tops met een stel extra bandjes.

Accessoires
Accessoires voegen altijd dat beetje extra toe aan een outfit. Zelfs aan een bikini. Nu is het misschien lastig om accessoires aan te doen als je gaat zwemmen. Je kan ze natuurlijk afdoen voordat je gaat zwemmen.  Voor de mensen die zich niet in het water begeven kunnen kettingen,  en dan vooral met een mediterraans of oosters tintje, heel mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan ‘chokers’, kettingen die strak om de nek zitten, of juist een hele lange ketting. Wat ook heel mooi kan staan zijn body chains, of harnasketting, die zorgt voor een samenhangend effect voor je outfit.

Er zijn weer talloze mogelijkheden mogelijk dit jaar. Mocht je gewoon weer je bikini van vorig jaar aantrekken kan je die altijd nog aanpassen door een mooie ketting toe te voegen. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk helemaal om wat jij leuk vindt en wat bij jou past.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik houd van lezen en schrijven, én ik houd van fashion. Hoe zijn deze nou beter te combineren dan over fashion te bloggen. Schrijven en mode zijn beiden een vorm van expressie, en ik ben van mening dat je door middel van deze twee heel wat van jezelf kan laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *