Telefoonhoesjes voor je smartphone

Published On 26 April, 2017 | By Madelon Roskamp |

Een van de meest kostbare items die wij altijd bij ons dragen is de smartphone. Niet alleen kostbaar in de zin; het apparaat kost honderden euro’s maar ook in de zin; het bevat belangrijke informatie, foto’s en je bereikbaarheid. Ondanks dat we tegenwoordig niet lager dan 2 jaar met het apparaat rond lopen is het zonde als het in de tussentijd stuk gaat. Hiervoor beschermen wij onze smartphones met een hoesje. Hier beschrijven wij 3 vershillende manieren om je telefoon te beschermen. Natuurlijk zijn telefoonhoesjes niet alleen ter bescherming, als iedereen met dezelfde telefoon rond loopt is het handig en leuker om jouw smartphone een eigen touch te geven.

  1. De Air Case Telefoonhoesje

Wanneer je je smartphone wil beschermen tegen vallen en krassen maar niet dol bent op drukke/ aanwezige hoesjes kun je gaan voor de Air Case. Zoals de naam het al beschrijft, dit hoesje is zo goed als onzichtbaar. De softcase sluit goed aan op je smartphone.

air case telefoonhoesje

 

2. Be Happy Flipcase

Wanneer je ook je beeldscherm wil beschermen tegen krassen en barsten kun je gaan voor de fipcase. Dit model is in vele designs beschikbaar. Daarnaast heeft dit hoesje ook een kijkvenster waarmee je jouw beeldscherm mee kan bedienen. Zo hoef je nooit meer je filpcase open te klappen als je gebeld wordt of als je wekker gaat. Vind je dit design niet bij je passen bekijk dat het hele assortiment.

flipcase telefoonhoesje

3. Screen protector

Het meest gebruikte onderdeel van je smartphone is toch wel het beeldscherm. Helaas is dit ook meteen het meest kwetsbare onderdeel. Om je beeldschrem toch goed te beschermen tegen vette vingerafdrukken, vuil en vlekken kun je een screenprotector op je beeldschrem plakken. De screenprotectors zijn er voor verschillende type telefoons, met de juiste uitsparingen voor je camera, home button enzovoort.

Screenprotector

Wil jij je kostbare smartphone ook beschermen en/of ‘versieren’ klink dan hier en kijk of jouw favorite telefoonhoesjes er tussen staan.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *