Tena Lady komt met Tena Men

Published On 29 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Ja, je leest het goed, inlegkruisjes voor mannen. Want ook de man heeft soms last van urineverlies. De campagne die dit opvallende nieuwe product moet promoten haakt heel slim in op het houden van je focus, en hoe lastig dat kan zijn als man.

Tena Men

Natuurlijk wordt in de reclame het extreme uitgelicht. Draken, black holes en blikseminslag zijn daarbij geen uitzondering. De boodschap is al snel duidelijk: je moet je niet af laten leiden. De 12 situaties die binnen een minuut aan bod komen, maken duidelijk dat je best snel afgeleid kan zijn door wat er om je heen gebeurt. Maar wat maakt het eigenlijk uit dat je afgeleid wordt? Nou, het is vooral heel onprettig. Zeker als a droplet of urine je afleidt van datgene waar je mee bezig bent.

In een ideale (sprookjes) wereld moet de man daadwerkelijk draken verslaan en blikseminslagen ontwijken. De man is namelijk een heldhaftig persoon dat al het kwaad zal bestrijden om zijn medemens te beschermen. Maar hoe vervelend zou het zijn als die heldhaftige man van de draak verliest omdat hij last heeft van urineverlies?

Tena Men heeft hiervoor een heel simpele oplossing: inlegkruisjes voor de man. Zo hebben zowel de man als zijn omgeving niet langer last van het urineverlies. Daarmee zal de man gerust de draak kunnen verslaan, en als ware held geëerd worden (niet als een man die in zijn broek plaste terwijl hij probeerde om de draak te verslaan).

Het zal je maar gebeuren!
Voor de mannen: zou jij zo’n inlegkruisje in je onderbroek doen om ongemakkelijkheden te voorkomen? (maar daarmee wel de draak kan verslaan)
Voor de vrouwen: zou jij op een man afknappen die een inlegkruisje in zijn broek heeft zitten? (ondanks het feit dat hij wel de draak voor jou verslagen heeft)

Bekijk hieronder de grappige reclame van Tena Men:

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *