The Clemence, hele toffe ketting door Jennifer Loiselle

Published On 10 April, 2012 | By Sebastian |

Tijdens het surfen op internet kwam ik deze foto tegen. Nu is het Flatiron gebouw in New York natuurlijk erg bekend, wat met name mijn aandacht trok was de hele toffe ketting. Wat een prachtige accessoire. Fris, kleurrijk en mooie materialen zorgen voor een ketting die een duidelijke statement maakt.

The Clemence ketting

De ketting heet The Clemence en is gemaakt van grof geweven grosgrain lint in oranje, roze, zwart en grijs. De ketting wordt afgewerkt met zilveren details. De lengte is verstelbaar zodat de ketting op meerdere lengtes gedragen kan worden tot een maximale lengte van 35 cm.

Jennifer Loiselle

The Clemence is een ketting die gemaakt is door Jennifer Loiselle. Jennifer Loiselle komt oorspronkelijk uit Australië maar woont tegenwoordig in de UK. Vanuit de UK maakt ze met liefde handgemaakte accessoires met een voorkeur voor stukken die een statement maken door het gebruik van onverwachte materialen en technieken. Ze vind haar inspiratie voor haar laatste collectie Tissage, vooral in de kunstenares Louise Bourgeois, kinderdromen en tropische klimaten.

In het onderstaande filmpje vertelt Jennifer Loiselle meer over haar collectie:

Alle stukken van jennifer Loiselle zijn met de handgemaakt en komen verpakt in luxe cadeau verpakking.

Je kunt de ketting kopen op Etsy

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *