The Real Thing van hot rod builder BODIE STROUD

Published On 4 December, 2012 | By Tom |

The Real Thing is een korte documentaire over de custom hot rod bouwer BODIE STROUD. Over hoe een klassieke’69 Mustang omgetoverd wordt tot een magnifiek monster door er een uiterst zeldzaam en krachtige motor – speciaal gemaakt in 1969 voor Mario Andretti’s Cam Am series racewagen. Een motor die te groot en te krachtig was voor de Mustang. En dat is precies de reden waarom deze motor zo geschikt is voor dit project.
De geschiedenis wordt alleen maar beter met de technologie van vandaag. Dat is de filosofie van BODIE STROUD en dat is waar hun liefde voor Hot Rod’s vandaan komt. Een liefde die op een prachtige manier terugkomt in de film.

De film volgt de ontwikkeling van het bouwen van de auto. Hoe het van helemaal niets een wagen werd om maar wat trots op te zijn tijdens de onthulling op de SEMA Car Show in Las Vegas. Uiteraard mocht – en wilde – Mario Andretti hier niet ontbreken.

4.67 avg. rating (94% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *