The Roll – de alles-in-een oplossing voor in het park

Published On 8 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Er is weer een pareltje opgedoken tussen de vele nieuwe crowdfund-projecten op Kickstarter. En ditmaal is het de ideale oplossing voor de zomer in het park of op het strand, waar we allemaal zo naar smachten. The Roll is een Nederlands product, ontworpen en bedacht door Tara de Vries, die een oplossing wil bieden voor de rugpijn en al het gezeul dat komt kijken bij een dag in het park. En het ziet er uiterst veelbelovend uit!

Het scenario is bekend. Je plant een middagje in het park of op het strand en begint te denken wat je allemaal mee moet nemen. Daar komt (minimaal) bij kijken:

  • Een cooler
  • Een grote boodschappentas
  • Een (voet)bal/frisbee
  • Een matje
  • Een kussen/stoel/rugsteun

En dan natuurlijk nog het een en ander om in de cooler te stoppen. En wat zakken chips. Kortom: het vergt wat voorbereiding. Hoe heerlijk zou het zijn als dat allemaal in één apparaat samengevoegd zou zijn…

Je raadt het al: The Roll biedt hier uitkomst.

Laten we bij het begin beginnen:

The Roll is eigenlijk een uitrolbaar matje met rugleuning. En dat alleen is al ideaal om op je rug mee te kunnen nemen, aangezien het geheel kaal maar een kleine 1,5 kilo weegt. Maar in die rugleuning zit nog het een en ander verborgen: twee openingen met opslagruimte voor dranken (tot 3 sixpacks bier of 5 wijnflessen!) aan de ene kant en een kleine ruimte voor je waardevolle spullen aan de andere kant.

the roll actiefoto

De mat is door de stevige foamranden ook geïsoleerd, dus je drankjes blijven urenlang koel, zelfs wanneer je er op ligt in de volle zon.

Life-proof

De mat bestaat voor 95% uit recyclebare materialen, is waterafstotend en houdt je op die manier ook droog, wanneer de grond vochtig is. Door zijn lichte gewicht, kan je hem makkelijk optillen en uitkloppen, voordat je hem opbergt. En dan terwijl hij geen last heeft van de wind (ik heb het tegen jullie, handdoeken op het strand…)

Drumcirkel? The Roll-cirkel!

the roll verbinden picnic

Als grappige toevoeging is The Roll gemaakt in zo’n pizzavorm, dat 8 stuks gecombineerd kunnen worden tot een halve cirkel om een kampvuur of barbecue (of 16 stuks, voor een volledige cirkel, bijvoorbeeld rond een kampvuur!). Een mooie reden om je vrienden ook naar een eigen Roll te laten kijken, of er samen een aantal te bestellen. Ze zijn namelijk ook met korting per 8 of 16 te bestellen!

De campagne loopt nog tot en met zondag 17 april en er is nog een redelijk bedrag te overbruggen. Help jij dit project werkelijkheid te worden? Check hier de pagina en zorg dat jij er deze zomer klaar voor bent!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *