The Skatorialist – Skatefashion 2.0

Published On 18 June, 2012 | By Chris |

Baggy broeken, 411 video`s kijken en je DC-shoes tot op de naad afslijten aan de grip van het deck van je skateboard. Mooie tijden waren dat. Skateboarders houden er zo hun eigen kledingstijl en subcultuur op na. Waar dit vaak gepaard gaat met punkrock, hip-hop, graffiti en baggy kleding kan het ook anders, zo bewijst skateboarder Firdaus Samsudin.

Filmmaker Juffrie schoot deze film in Singapore, waarbij de hoofdrol vertolkt wordt door skateboarder Firdaus Samsudin. Een strak geklede zakenman ontpopt zich plotseling tot een behendige skateboarder in de straten van de metropool. Mooi geschoten, mooie compositie en een lekker muziekje. Mensen in het filmpje lijken overigens nauwelijks aandacht te besteden aan het samenvoegen van de karakters “Young Urban Professional”  en “Skateboarder.” Maar dat maakt het filmpje ergens ook wel weer mooi om te zien. De shots die we van Samsudin zien zijn zoals zijn kleding: smooth, netjes en onberispelijk. Als iemand ook de bloopers versie van deze video kan vinden houd ik me aanbevolen 🙂

Bekijk The Skatorialist hier:

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *