#TheHook: Mooie stunt van Volvo met in de hoofdrol topman Claes Nilsson!

Published On 2 September, 2013 | By Tom |

Opvallen online. Een YouTube-hit met miljoenen views! Wanneer het je lukt als merk heb je goud in handen. Video’s worden jaren later nog steeds gedeeld, bekeken en bewonderd. Al die tijd is jouw merk in beeld. Het wordt actief bekeken. Niet zoals bijvoorbeeld de traditionele tv-commercials waar een bezoek aan het toilet of het vullen van je glas voor de nodige afleiding leidt. Nee, de volle aandacht. Dat willen we allemaal!

Bij Volvo staan ze voor de volle 100% achter hun trucks en ze laten dat dan ook graag blijken door middel van een trucje. Zo was daar een goed jaar geleden ineens The Ballerina Stunt. Extreem, zo kan je het zeker noemen! Maar het resultaat mocht er dan ook zijn, miljoenen mensen hebben de video inmiddels bekeken en aan de recente reacties te zien weten mensen het filmpje nog steeds te vinden! Perfecte exposure!

Dat smaakt naar meer!‘ moeten ze daar gedacht hebben. Zeker Claes Nilssan, topman van Volvo Trucks, zag het wel zitten om nog eens een stunt uit te halen. En zo vinden we hem dan ineens op 20 meter hoogte, staand op een nieuwe Volvo FMX. Niet spannend? Wanneer deze tig-ton wegende truck hangt aan een stalen kabel die slechts bevestigd is aan de trekhaak dan zou het zweet toch redelijk op mijn voorhoofd staan. En dat ondanks de wind en de kou die op het moment van filmen vrij spel leken te hebben in Gotenburg. Of ze er een nieuwe YouTube hit mee scoren durf ik niet te zeggen. Hart voor de zaak hebben ze bij Volvo zeker!

Volvo #TheHook

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *