theQ Camera | Klein, connected en waterdicht

Published On 10 October, 2013 | By Sam |

Ben jij iemand die vaak z’n fototoestel op de grond of in het water laat vallen? Let dan op! Er is nu een nieuwe camera op de markt die luistert naar de naam theQ camera. Een super vette camera waarmee je je foto’s direct online kunt droppen.

Gemaakte foto’s plaatsen we natuurlijk het liefst direct op social media. Komt dat even mooi uit dat nou precies dat de specialiteit van theQ camera is. TheQ camera is namelijk ‘s werelds eerste sociale camera!

Maar naast dat theQ foto’s direct online kan plaatsen heeft de camera natuurlijk nog veel meer te bieden. Allereerst worden foto’s gemaakt in de sfeer van een vintage analoge camera. Dus een beetje korrelig, maar met veel karakter. Daarnaast sta je mede dankzij de LED-licht flitser prachtig op iedere foto. Geen harde flitslichten die je huid doen oplichten, maar warme zachte tinten! Verder kun je deze flitser ook gebruiken als timer waarmee je voorkom je dat je op het verkeerde moment knippert met je ogen. Maar wat dacht je ervan dat je camera ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is en gewoon in je broekzak of handtas past. Handig!

Nu wil je natuurlijk weten hoe dat gemakkelijke online plaatsen dan gaat. Het werkt als volgt, wanneer je de camera gaat gebruiken plaats je je simkaart erin en het plaatsjes schieten kan beginnen. Doordat de camera is uitgerust met ingebouwde 3G, kun je je gemaakte foto’s draadloos naar Facebook, Twitter of welke social media site dan ook sturen. Wil je je foto’s liever eerst bewerken? Geen probleem, want op theQ Lab geef je jouw foto’s nog een extra persoonlijk tintje. Maar laten we vooral niet vergeten dat theQ camera ook schok, kras en waterbestendig is!

Vanaf nu neem je dus altijd je nieuwe camera overal mee naartoe en hoef je niet meer bang te zijn dat hij nat wordt of kapot gaat. Één tip, vergeet niet dat touwtje om je hand te doen, want tegen kwijtraken is helaas nog geen oplossing gevonden!

Benieuwd geworden naar theQ camera? Bekijk onderstaand filmpje

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *